Wysłany: 2011-09-22, 19:46 Brak rozdzielczości HD.
Witam, nie mam rozdzielczości 1920x1080. O co może chodzić? Sprzęt w stopce, wszystko zainstalowane jak w poradniku P7P55 RETAIL
Sposobem starym, tzn kext pod ATI, nie enabler nvidi. To może być z tego powodu?
_________________ Retail Mac OS X Snow Leopard 10.6.8 | Windows 7 | Debian Squeeze, All in 64bit | i7 870 | ASUS P7P55 LX | Realtek AC97 | Radeon HD 5770 | SATA 1TB Samsung | 8GB RAM | Sweex SC016 USB Sound Card Piszę poprawnie po polsku! | R.I.P Steve Jobs
Więc tak, miałem najnowszego chameleona, miałem org.chameleon.boot.plist ale nie miałem GrapgicsEnabler = Yes. Bez wywalania ATY_Init ustawiłem enabler na yes i działa. Dzięki.
_________________ Retail Mac OS X Snow Leopard 10.6.8 | Windows 7 | Debian Squeeze, All in 64bit | i7 870 | ASUS P7P55 LX | Realtek AC97 | Radeon HD 5770 | SATA 1TB Samsung | 8GB RAM | Sweex SC016 USB Sound Card Piszę poprawnie po polsku! | R.I.P Steve Jobs
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.