Pomógł: 227 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Gru 2009 Posty: 4241 Skąd: Kraków / Brzeszcze
Wysłany: 2011-10-07, 12:35
Grafiki nie ma w chameleonie, na zyczenie mogę ją dodać i dać znać do Voodoo Teamu aby dodali ją na stałe. Jeżeli laptop ma inna grafikę (wbudowaną w CPU) i nie da się jej wyłączyć to masz pozamiatane i nie uda się odpalic grafiki (technologia Optimus).
Karta wideo GeForce GT 540M
Karta wideo Intel(R) HD Graphics 3000 (3951990 KB)
Karta wideo Intel(R) HD Graphics 3000 (3951990 KB)
Monitor Rodzajowy monitor PnP [NoDB]
czyli lipa ?
[ Dodano: 2011-10-07, 14:54 ]
ogólnie raport z kompa w załączniku, qrcze nie znam się na tyle to lapek kolegi nowy !!! system startuje 2 min(lekko czasem więcej) mozilla 4 min, katastrofa próbowałem wszystkiego ostatnią deską ratunku OS X z obsługą QE/CI chyba taki się pisze
Pomógł: 235 razy Wiek: 34 Dołączył: 08 Sty 2009 Posty: 4446 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-10-07, 15:34
Jeśli nie ma możliwości wyłączenia jednej karty graficznej w Bios'ie, to będzie problem.
Jeśli da się wyłączyć, to powinno wszystko się udać.
1. O tym jak należy podać specyfikację komputera jest napisane na forum.
2. Proszę trzymać się tamatu wątku lub założyć nowy, w odpowiednim dziale i z odpowiednim tytułem.
3. Tego posta też napisałeś w złym dziale. Tym razem przesuwam, następnym razem będzie kosz.
Ogólnie, to prosimy o zapoznanie się z:
http://forum.osx86.org.pl...kowa-vt5156.htm
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.