Kto szuka, ten znajdzie, poszukałem, znalazłem. Owszem, działa na NVEnaberze, co ciekawe działa bardzo miło, ale tylko na niskich rozdzielczościach, jak podkręcę rozdzielczość, to działa dopóki nie zacznie mielić dyskiem i świast, wisi. Kombinowałem z różnymi "sterownikami" ale generalnie bład się powtarzał. Postawiłem od nowa iDeneba v1.6 10.5.8 Lite Edition i problem wciąż ten sam. Muszę dodać, że na tym Lite Edition to na każdym "steroniku" działa QE i za każdym razem na większej rozdzielczości się wysypuje. Może tym razem jakieś drobne sugestie?
hmm dziwne ja probowalem z NVEnabler ,NVKush ,NVInject i na zadnym z wymienionych system sie nie uruchomil. a nawet jak mi sie uruchamia normalnie bez tego to ciagle przelatuje komunikaty: display: family specifing matching fails
_________________ iPhone 3GS iOS 5.0.1 / OSX 10.7.2ASUS P5G41T M LX|| Q6600 || G41/ICH7 || ALC 887 || DDR3 4GB ||GeForce 8400 GS|| Maxtor 500 GB SATA || DVD SATA ||
Pomógł: 193 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Gru 2009 Posty: 3691 Skąd: Kraków / Brzeszcze
Wysłany: 2010-02-23, 16:49
Kurde no ! Ile można pisać ! Masz sprzet na AGP. Do tego sa potrzebne inne kexty + sterownik do AGP (AgpGart) nie możesz w przypadku kart na AGP postepować jak w przypadku PCI-e
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.