Wysłany: 2010-04-21, 22:20 Nvidia 8600 GTS problem z tv out
Witam.. Mam pytanie do znawcow bądź uzytkowników takiej grafy czy udalo wam sie odpalic TV przez tv-out s-video na 10.6.2? Probowałem na rożne sposoby i nic...natomiast dziwnym trafem ruszyla na 10.6.3 ale niestety ten upgrade u mnie zupelnie sie nie sprawdza..zawieszki programow,problemy z usypianiem i wiele innych. Uzywam asus p5q deluxe i core quad 2.83 ghz. generalnie wszystko hula jak powinno oprocz tv out i dziwnych zachowan grafiki takich jak brak spaces...dopiero po tym jak w pref.syst. wejde w monitor zrobie obroc o 90 st i potem przywroc ustawienia..wtedy znika zakladka rozszerzenie, ktora wczesniej jest i tak pusta i spaces dziala poprawnie..pozdrawiam..dodam ze SL pracuje w 64 bitach ale w 32 taki sam objaw
Pomógł: 226 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Gru 2009 Posty: 4236 Skąd: Kraków / Brzeszcze
Wysłany: 2010-05-03, 21:34
graphicsenabler z chameleona jest na tej 8600GTS, chodź osatio zotał chyba jednak wpis w DSDT nie pamietam co tam zrobilem. musisz zapytac hellfucker co dokladnie teraz uzywa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.