Najprawdopodobniej ruszy, ale potrzebuje dodatkowych sterowników nvidii..
Dodatkowych sterów Nvidii? Nie widzę tej karti na liście oficjalnie wspieranych kart. Może masz na myśli jakieś kexty?
Nie zależy mi na super wydajności i tak pewnie będę miał win7 na oddzielnej partycji gdybym miał kaprys zagrać w gta4, ale zależy mi na pełnej obsłudze tej karty ze sprzętową akceleracją grafiki.
no i właśnie o te problemy się rozchodzi. czytałem kilka tematów i osoby używające tej karty pisali o freezach interfejsu i niestabilności. Szukam jakiegoś wiarygodnego potwierdzenia informacji o tej karcie zanim zacznę instalację. Szkoda po prostu zachodu jeśli w mojej konfiguracji sprzętowej nie będą mógł pracować komfortowo. Na razie 10.7 mnie nie interesuje. Mam na myśli 10.6.7/10.6.8
Nie liczę na to, że ktoś za mnie sprawdzi, ale że być może ktoś już sprawdził i się podzieli wiedzą. Jeśli nie znajdę, żadnej odpowiedzi na forum, to pewnie i tak spróbuję zainstalować system.
//edit:
ten temat na insanelymac.coc nie nastrajał na początku zbyt optymistycznie, ale ostatnie wypowiedzi na 3 stronie świadczą o tym, że chyba powinno się udać. Jeśli się uda zdam relację.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.