Pomógł: 233 razy Wiek: 34 Dołączył: 08 Sty 2009 Posty: 4435 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-09-10, 13:37
Żadna karta PC nie działą OOTB w Mac OS X.
Jedynym wyjątkiem jaki spotkałem była laptopowa GMA X3100 i to konkretny egzemplarz - bo ta sama karta w innym przypadku potrafi być bardzo kapryśna.
Jeśli chcesz kupić ATI to poszukaj takiej z dwoma DVI. Przy innej konfiguracji bałbym się, że problem będzie podobny jak tu:
http://forum.osx86.org.pl...dsub-vt2647.htm
Żadna karta PC nie działą OOTB w Mac OS X.
Jedynym wyjątkiem jaki spotkałem była laptopowa GMA X3100 i to konkretny egzemplarz - bo ta sama karta w innym przypadku potrafi być bardzo kapryśna.
Jeśli chcesz kupić ATI to poszukaj takiej z dwoma DVI. Przy innej konfiguracji bałbym się, że problem będzie podobny jak tu:
http://forum.osx86.org.pl...dsub-vt2647.htm
ma 2x dvi , 1x hdmi i chyba 1x display port
na szczescie na insanely znalazlem sposob na uruchomienie kart 5770 na 10.6.4 w 64bitach - trzeba zainstalowac chameleon'a rev. 513, wlaczyc graphic enabler'a, podlinkowac rom i tyle
karte odbieram jutro, ale wg. ludzi na formu taki sposob dziala
Pomógł: 226 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Gru 2009 Posty: 4236 Skąd: Kraków / Brzeszcze
Wysłany: 2010-09-12, 21:27
Na karty ATI co dziennie powstaja nowe metody. Sa juz implementacje obslugi karte serii 5XXX z poziomu chameleona. Ja czekam z zakupem 5850 az powstanie oficjalna wersja RC5 z implementacja dla 5XXX
Na karty ATI co dziennie powstaja nowe metody. Sa juz implementacje obslugi karte serii 5XXX z poziomu chameleona. Ja czekam z zakupem 5850 az powstanie oficjalna wersja RC5 z implementacja dla 5XXX
Seria GF 9xxx to chyba najbardziej udany sprzęt pod osx. Złożyłem masę kompów z tymi grafikami i zawsze pięknie smigają. Obecnie sam używam GF 9600GT 1024 MB Gainwarda zero problemów. Nie jest to może demon mocy ale osć chodzi jak marzenie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.