Witam!
Zainstalowałem Snow leoparda 1.6.6
Wszystko działą pięknie, głos rozdzielczość itp itd.
Jedyny problem to użytkowanie programów typu iMovie...
Wyskakuje że karta nie obsługuje Quartz Extreme, nie mogę również używać Aperture gdyż mówi że karta za słaba..
PRzeglądanie internetu, filmików działa bardzo dobrze. Ale jak chce nawet uruchomic głupią gierkę z samolocikami to się strasznie tnie..
Proszę o pomoc.
Na różnych sterownikach już próbowalem to samo...
Pomógł: 235 razy Wiek: 34 Dołączył: 08 Sty 2009 Posty: 4446 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-09-26, 09:25
Sterowniki od NVidii są jedne - masz je w systemie. Różne są tylko sposoby na ich uruchomienie.
Opisz dokładnie i konkretnie czego i jak próbowałeś. Bo informacje typu "różnych rzeczy próbowałem" totalnie nic nie mówi...
Czy czytałeś temat jak uruchomić kartę NVidia, który mamy przyklejony na forum?
No i nie przeczytałeś bo po pierwsze w temacie jest napisane jak prosto i szybko sprawdzić działanie QE/CI, a po drugie używasz starusieńkiego rozwiązania które nawet nie wiesz czy działa
Ok szukalem na zagranicznych stronkach i teraz juz sprobuje wasz tutorial, podziele sie wrazeniami.. ps.nan jeszcze problem z iPhoto2011 po kliknieciu na zdjecie do edycji wszystko dziala tylko nie wyswietla sie fota.. myslicie ze to tez moze kexy karty??
Pomógł: 235 razy Wiek: 34 Dołączył: 08 Sty 2009 Posty: 4446 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-09-27, 10:57
Nie spotkałem jeszcze 8600GT, która by nie chulała na każdej z podanych metod.
Więc na 99% albo, tak jak pisze janek202, jest to sprawa PCIRoot, albo coś robisz nie tak jak trzeba.
Po zainstalowaniu sterownikow nie moge teraz wlaczyc maca, wyskakuje mi kkienko logowania wpisuje haslo enfter i wywala znowu do logowania.. mam tam wazne pliki... mam nadzieje ze w terminalu z dvd mozna usunac te kexty... i chyba wszystko zainstaluje od nowa..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.